Ателиета без аналог

Прекрачвайки прага на ателие Media Clean, ще попаднете на място, което е обзаведено с внимание към детайлите. Такъв е и принципът ни на работа и отношение към артикулите на клиентите ни. Не правим компромис с процеса на почистване и освен безупречните резултати, за нас е изключително важно той да бъде с екологична насоченост. Такива са последното поколение машини, с които са оборудвани ателиетата Media Clean. Те са от най-добрите производители в сферата на химическото чистене, които налагат новите стандарти за качество.

Прави впечатление и свежият аромат в обектите ни и отсъствието на остра миризма на химикали по дрехите. Професионалните препарати, които влагаме, са от най-високо ниво и са предпочитани продукти за химическо чистене в световен мащаб. Идеално проникват във влакната и разтварят почти всяко петно. Безопасни са за тъканите и боите.

Закачалките, опаковъчното фолио и другите консумативи, които ежедневно използваме, са произведени по най-високите европейски стандарти и екологични норми.

Наред с всички тези предимства на химическото чистене, цените, за което са атрактивни и достъпни. Дрехите на клиентите ни са в сигурни ръце при нашите професионалисти, за които няма тайни при третирането на каквато и да е материя. Горди сме да отбележим, че с много от тях работим заедно от откриването на първите ателиета „Медия” преди повече от 20 години.

Очакваме ви в ателиетата Media Clean. Можете да оставите дрехите си и за експресна поръчка, която извършваме до 2 часа. А ако не разполагате с време да носите всичко за почистване на място, то ни се обадете на тел. 0885 269 869. Ние ще ги вземем от адреса ви и върнем чисти и в изряден вид до 24 часа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Съдържание