Химическо чистене - кв. Гео Милев, Фантастико

Химическо чистене Гео Милев

Media Clean отвори още едно ателие за Ваше удобство – химическо чистене Гео Милев. Заповядайте в новооткрития ни обект в кв. Гео Милев, Фантастико, ул. „Николай Коперник“ 24. Химическо чистене Гео Милев е седмата локация на веригата Media Clean. Ателиетата са разположени в централни квартали на град София, за да бъде по-достъпна за вас услугата химическо чистене.

Гео Милев е перфектната локация за хората, живеещи в ж.к. Яворов, ж.к. Изток и околията. Химическо чистене Гео Милев представлява приемен пункт. Това означава, че обектът не е оборудван с професионални машини. В химическо чистене Гео Милев, както и в останалите наши ателиета, ние Ви гарантираме, че ще получите първокачествени услуги на атрактивни цени.

Локация и работно време в химическо чистене Гео Милев

Услуги в химическо чистене Гео Милев

В химическо чистене Гео Милев можете да се възползвате от всички наши услуги с изключение на експресна поръчка. Тъй като пункта не разполага с професионално оборудване, ще ни отнеме повече от 2 астрономически часа да извършим услугите. 

Услуга „От врата до врата“ – тази услуга е по-подходящо за вас, от останалите в химическо чистене Гео Милев, ако желаете да улесните натовареното си ежедневие. Само с едно позвъняване на телефон : 0885 269 869, ние ще вземем поръчката ви от дома или офиса и ще ви я върнем готова, до 72 часа. Вече можете да направите вашето запитване на място в химическо чистене Гео Милев, както и през нашия уебсайт. Единственото, което се иска от вас е да попълните вашите данни, телефонен номер и адрес и ние ще свършим останалото. Доверете се на професионалистите в химическо чистене Гео Милев, както и в останалите ни ателиета. Получавате безплатна доставка при поръчки над 100 лв. Ако сумата е под 100 лв. се начисляват 10 лева за доставка. 

Услуги за корпоративни клиенти – благодарение на дългогодишния си опит, Media Clean комуникира с много корпоративни вериги. Заповядайте в химическо чистене Гео Милев, за да ни кажете параметрите на вашето искане. Химическо чистене Гео Милев, както и останалите ни локации, са място, където можете да зададете всички ваши въпроси. Можете да се обадите и на телефон 0885 269 869, за повече информация. Химическо чистене Гео Милев, Младост 4, Лозенец, Овча Купел, Драгалевци, Билла Черни Връх, Банкя и The Mall, извършват услуги за различни фирми, козметични центрове, фитнеси, хотели и прочие. 

Сушене, гладене и опаковане на дрехи – в химическо чистене Гео Милев ще се погрижим и за най-деликатните тъкани. Редно е дрехи от по-нежни материи да се почистват чрез химическо чистене. Гео Милев е мястото, където да оставите вашите дрехи. Професионално обученият ни персонал ще се погрижи за всички дрехи, без да увреди техния размер, цвят, тъкан или материя. Недейте да рискувате да перете любимия си пуловер в домашни условия. Доверете ни се да го направим професионално в химическо чистене Гео Милев. 

Химическо чистене на дрехи – в химическо чистене Гео Милев ще премахнем и най-упоритите петна от вашите дрехи, които не можете да заличите с обикновено пране у дома. Химикалите, които използваме са изцяло екологично насочени и спазват всички норми на европейските пазари. За нас е изключително важно да задоволяваме изцяло желанията на нашите клиенти показвайки  професионализъм и качество. Заповядайте в химическо чистене Гео Милев, където ще почистим дрехи от дантела, вълна, коприна, както и вашата сватбена рокля. 

Химическо чистене на кожени изделия – в химическо чистене Гео Милев предлагаме и третиране на дрехи от естествена кожа. Ще се погрижим за вашата рокля, пола, панталон или яке. Екологичните ни препарати няма да увредят кожата на дрехата, а ще я освежат допълнително. 

Пране с екологични препарати – в химическо чистене Гео Милев използваме екологични препарати. Това което откроява фирмата Media Clean от останалите на пазара е, че процеса на почистване е максимално екологично насочен. Ако все още не сте опитали нашите услуги, заповядайте в химическо чистене Гео Милев, за да станете свидетели на една нова, по-добра технология в този бранш.

Удобна локация във Фантастико на химическо чистене Гео Милев
Качествени услуги в химическо чистене Гео Милев

Химическо чистене Гео Милев – история

В страницата на химическо чистене Гео Милев, ще ви разкажем и малко за историята на химическото чистене и неговата революция през годините. Считан за „баща“ на химическото чистене, Жан Батист Джоли от Франция несъзнателно полага началото на този бранш. Всичко се случва с една малка грешка, когато непохватната камериерка на г-н Джоли, бутнала терпентин върху мръсна покривка. След като течността изсъхнала, Жан Батист Джоли установил, че и петната били напълно изчезнали. След не много време, Джоли основал фирма за така нареченото „сухо почистване“.

В химическо чистене Гео Милев, думата „химическо чистене“ произлиза именно от английски – сухо почистване. В началото, в процеса се използвали различни запалими течности като керосин и бензин, което поставяло този занаят в графата на рисковите. Техниките в този бранш напредват около 19ти век. Фактите твърдят, че значителен напредък и революция се наблюдават през последните 75 години.

Постепенно навлизат други препарати, които не са толкова лесно запалими. В днешно време, не спират да се откриват нови техники и химикали. В химическо чистене Гео Милев, например, както и в останалите ателиета, ние използваме препарати, които са екологично насочени.  Това е основната причина, да се открояваме на пазара с услугите ни за химическо чистене. Гео Милев е локацията, на която можете да оставите вашите дрехи и, в рамките на 24 часа да ги вземете готови, перфектно изсушени и изгладени, и най важното-ухаещи на свежест, а не на химическо чистене. Гео Милев е приемен пункт, който ще намерите във Фантастико, ул. „Николай Коперник“ 24.

За химическо чистене Гео Милев

Химическо чистене Гео Милев разполага с кадри, които са професионално обучени и имат дългогодишен опит в сферата на химическото чистене. Гео Милев се намира на входа на Фантастико. Като влизате в супермаркета, оставете вашите дрехи и ние ще ги приемем, и разпределим към нашите ателиета. Професионалистите във всички обекти са наясно с всички изисквания за пране и следят всеки символ изобразен върху дрехите. В химическо чистене Гео Милев ще се погрижим за дрехите ви от вълна, лен, коприна или всякаква друга материя, която изисква по-специфична грижа. Тези материи имат точно определени указания и е най-добре да се третират чрез химическо чистене. Гео Милев е перфектното място, където можете да съчетаете това с седмичния ви пазар.

За нашият персонал няма тайни в прането и химическото чистене. Гео Милев е само един от пунктовете за приемане на дрехи, с които разполага Media Clean. Можете да посетите и останалите ни локации за химическо чистене – Гео Милев, Младост 4, бул. Арсеналски, Билла Черни връх, Драгалевци, Банкя или Овча Купел. В химическо чистене Гео Милев ще получите безупречно обслужване на конкурентни цени. Верига Media Clean няма аналог на пазара. Доверете се на нашите услуги в химическо чистене Гео Милев, за да сте винаги безупречни с визията си !