Съвместими ли са услугите на химическо чистене с дрешките на Вашето бебе?

Всички знаем, че е невъзможно да не останат следи след хапването на едно малко бебе. Било то дали детенцето Ви спада към графата на чревоугодниците или към по-протестиращите бебета, неговите дрешки винаги са застрашени от изцапване, колкото и лигавници да сложите.

Хубаво е да се използват щадящи препарати, при премахването на упорити петна, за да се избегне дразнене на бебешката кожа.  

Много от скорошните майки са несигурни, когато става въпрос за това, кой е най-приложимият метод за пране на бебета. С тази статия, целим да Ви помогнем в избора, като Ви обясним малко повече за съвместимостта на химическото чистене с бебешките дрешки.

Материи

Химическото чистене е важно при прането на деликатните бебешки дрехи. Те включват следните материи:

  • Коприна
  • Кадифе
  • Вълна

Химическо чистене

След като се измият с вода, деликатните материи се свиват и деформират, което може да направи тяхното носене неудобно за вашето бебе. Химическото чистене ще Ви улесни, като не само запази размера на бебешките дрешки, но и техните цветове, по-наситени и за по-дълго време.

Предимства

Ето и още няколко предимства при използването на химическо чистене за бебешко пране:

1.Отстранява лесно упоритите петна
2. Разбира се, някои майки предпочитат да перат на ръка. Предполагаме Ви се е случвало търкането на някое упорито петно да прерасне в оспорвана битка.  Химическото почистване е удобен начин да се отървете от всички онези петна, които просто няма да се премахнат с ръчно пране.
3. Премахване на мазните петна от тъканите
4. Щади тъканите и запазва цветовете
5. Спестява Ви време и гарантира качествено почистване

Прането на ръка отнема доста време, а и не е гарантирано до каква степен ще премахнете мръсотиите от бебешките дрешки. В някои ситуации, се получава разкъсване между прането на дрехите и грижите за бебето. Това може да бъде доста поразително. Химическото чистене ще Ви помогне да не преживявате тези неприятности и ще Ви подсигури, друг, по-добър вариант, за да сте сигурни, че бебето е облечено с дрешки, които винаги имат меко докосване, ухаят приятно и нямат петна.

6. Премахване на петна

При ръчното пране на бебешките дрешки, въпреки многобройните опити, често се случва да останат петна или да се оцветят дрешките. Познатата техника за накисване с препарат не винаги гарантира перфектен резултат.

При химическото чистене това е възможно, защото то разполага с широк набор от информация за различните видове тъкани и най-добрите перилни препарати за почистването им, както и гарантира, че химикалите не причиняват вреда на бебето.

7. Без пожълтяване на тъканите

Когато перем на ръце, независимо дали са бебешки дрешки или нормални, рискуваме да увредим цвета на дрехите. При подлагане на излишна топлина, тъканите могат да се окислят, което причинява жълти петна. Химическото почистване на бебешко пране гарантира това да не се случи.

8. Дезинфекция на дрехите при гладене

Друг, голям плюс при услугите на химическо чистене е гладенето. Да, от една страна е лесно да гладим малки дрешки, но това се променя, когато те са доста на брой. Гладенето също представлява и дезинфекция за дрехите на Вашето дете, тъй като те преминават през висока температура, щадяща тъканите, но и премахваща всички бактерии по тях.

В химическо чистене The Mall, нашите професионалисти ще се погрижат за дрехите на вашето детенце, съобразявайки всички указания и изисквания за третиране на дрехите.

Ако сме успели да Ви разясним плюсовете на химическото чистене за дрехите на Вашето бебче, заповядайте в ателиетата на Media Clean, където нашите професионалисти ще се погрижат бебчето Ви да е винаги чисто.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Съдържание