Химическо чистене Лозенец

Химическо чистене Лозенец

Заповядайте в химическо чистене Лозенец, бул. Арсеналски 23, срещу Park Center Sofia. В химическо чистене Лозенец се намира централния офис на фирмата Media Clean. Ателието е оборудвано с новите и най-добри екологични машини на водещите европейски производители в сферата на химическото чистене, гладене и пране. Това, което прави фирмата Media Clean различна от останалите на пазара, е именно употребата на екологосъобразни препарати и оборудване. Машините в оборудваните ателиета (химическо чистене Лозенец, Младост 4, Драгалевци, The Mall) са представители на марките UNION и CHOCCHI – първокласни, качествени производители според европейските стандарти.

Всички препарати, които се използват са щадящи цветовете и тъканите и са съобразени с екологичните норми. Заповядайте в химическо чистене Лозенец, където нашите професионалисти, професионално оборудване и екологични препарати, ще почистят вашите дрехи безупречно!

Локация и работно време в химическо чистене Лозенец

Услуги в химическо чистене Лозенец

Химическо чистене на дрехи – в ателие за химическо чистене Лозенец, ще изчистим и най-деликатната тъкан от вашия гардероб – костюми, палта, якета, пухени елеци, ризи, кожени дрехи и т.н. В химическо чистене Лозенец използваме най-качествените и високоефективни препарати, които няма да увредят размера, цвета или тъканта на дрехата ви. Това, с което се отличаваме е, че ние използваме екологосъобразни препарати и спазваме екологичните норми и европейски изисквания в сферата. В химическо чистене Лозенец, нашият обучен персонал с дългогодишен опит, ще се погрижи вашите дрехи да бъдат блестящи!

Химическо чистене на кожени изделия – в химическо чистене Лозенец ще се погрижим за кожените ви дрехи без да ги увредим. При нас няма нужда да се притеснявате за якето ви от естествена кожа. Благодарение на нашите екологосъобразни препарати и висококачествени машини, професионалистите в ателиетата могат да се погрижат за всяка деликатна материя, която изисква по-специфична грижа. В химическо чистене Лозенец ще почистим вашето кожено яке, аксесоар, панталон или пола.

Услуги за корпоративни клиенти – химическо чистене Лозенец и останалите ателиета на Media Clean имат дългогодишен опит в сферата на почистването на дрехи. С годините, фирмата е доказала своя професионализъм, което е и причината да работи с различни корпоративни клиенти. В химическо чистене Лозенец, или всяко друго наше ателие, можете да зададете параметрите на вашите искания и ние ще ви дадем възможно най-изгодната оферта. Химическо чистене Лозенец, ви предлага връзка с корпоративни клиенти.

Експресни поръчки до 2 часа – в химическо чистене Лозенец, можем да изчистим вашите дрехи само за 2 астрономически часа. Централната локация на химическо чистене Лозенец, ви дава възможност да уплътните това време с разходка в Park Centre, който се намира в непосредствена близост, да обядвате или просто да се разходите в парка. През това време, в химическо чистене Лозенец, ще се погрижим и за най-упоритите петна. Дрехите ви ще ви очакват изчистени, безупречно изгладени и ухаещи приятно.

Сушене, гладене и опаковане на дрехи – В химическо чистене Лозенец, предлагаме и услугата индивидуална пералня. Ние ще изперем, изсушим и изгладим вашите дрехи. Можем да го направим и за вашите пердета, завивки, възглавници. Вече няма нужда да прекарвате часове в гладене на чаршафи и завивки. В химическо чистене Лозенец ще направим всичко вместо вас, за да имате възможността да се насладите на свободното си време. Оставете вашите чаршафи и пердета и ги вземете чисти, изгладени, сякаш са току що закупени от магазина.

Химическо чистене Лозенец
Централна и удобна локация на химическо чистене Лозенец
интериор на химическо чистене Лозенец
Професионално оборудвано ателие за химическо чистене Лозенец

Екологични препарати в химическо чистене Лозенец

Пране с екологични препарати – за нас е изключително важно да подчертаем, че всичко в процеса на почистване в ателиета Media Clean е изцяло екологично насочено. Следвайки най-новите тенденции в сферата на химическото чистене, Лозенец, както и останалите ни 4 ателиета са изцяло оборудвани с най-добрите, екологични машини на пазара. В миналото, в процеса са се използвали препарати като бензин, които били лесно запалими и това превърнало химическото чистене в рисков занаят. С течение на времето, хората открили други химикали, които не били толкова лесно запалими и така, до днес, когато вече можем да потвърдим употребата  на екологични препарати и химикали в почистването на вашите дрехи. В химическо чистене Лозенец, перфектно ще почистим и най-упоритите петна, ще изгладим дрехите ви съвършено и ще ви ги върнем ухаещи на свежест, а не на химическо чистене. Лозенец е мястото където ще задоволим вашите нужди.

Химическо чистене Лозенец от врата до врата

Услуга „От врата до врата“ – верига ателиета Media Clean, предлагат и още една услуга, която да улесни вашето ежедневие. Освен услугите в химическо чистене Лозенец, можете да получите и услуга от врата до врата. Тя е перфектна за вас, ако дрехите ви не спират да се трупат, но не успявате да намерите свободни часове за гладене и пране. С услугата от врата до врата, само за няколко минути ще отметнете това задължение от списъка ви. Позвънете на телефон 0885 269 869, за да направите вашата заявка, като посочите адрес и удобен за вас час. Можете и да използвате нашия уебсайт за поръчка . Останалото оставете на нас. Ние ще ви позвъним, за да уточним удобен за вас час, в който да вземем поръчката ви. Дрехите се доставят най-често в химическо чистене Лозенец, където в рамките на 72 часа, ще бъдат готови.

Доставката за услугата е безплатна за стойност над 100лв. Ако сумата е по-малко от 100лв. се начисляват 10 лв. за доставка.

Ателиетата на Media Clean са разположени в най-централните квартали на град София и почти навсякъде има удобно за вас химическо чистене. Лозенец, Младост 4, Драгалевци, Черни връх, Овча купел, Гео Милев, Банкя, са местата, където можете да ни намерите.

С времето, услугата „химическо чистене“ започва да се използва все повече от хората. Стандартите и тенденциите постепенно се подновяват. Химическо чистене Лозенец, както и другите ателиета на Media Clean са едни от малкото на пазара, които са екологично насочени. Ако вкъщи сте привърженик на екологичното почистване, то химическо чистене Лозенец е вашето място. Ние, в Media Clean сме наясно колко са вредни тези химикали и препарати и, затова сме насочили своята дейност към спазването на екологичните норми. В химическо чистене Лозенец, както и в останалите ни локации, третираме тъканите екологосъобразно и спазваме всички европейки изисквания. Доверете се на Media Clean за да преоткриете химическото чистене. Лозенец е централна локация, която е достъпна за всеки, който живее в района или шофира. В ателието ни можете да зададете всички въпроси, които имате или можете да посетите често задавани въпроси в нашия уебсайт за повече информация.

Очакваме ви в химическо чистене Лозенец! Ние ви гарантираме безупречно качество, според вашите нужди!

В химическо чистене Лозенец, можете да съчетаете разходката или пазаруването с почистването на вашите дрехи.