Химическо чистене Младост 4

Химическо чистене Младост 4

Ателиета Media Clean отвориха своя нов обект за химическо чистене – Младост 4. Ще ни намерите във Фантастико, ул. „Александър Паскалев“ 3.

Локация и работно време в химическо чистене Младост 4

Услуги в Ателие Media Clean Младост

 • Химическо чистене (костюми, ски екип, якета, елеци, палта, ризи и т.н.)
 • Химическо чистене на кожени дрехи (якета, палта, панталони и т.н.)
 • Експресна поръчка в рамките на 2ч. В ателие за химическо чистене Младост 4, можете да се възползвате от услугата „експресна поръчка“ и, докато правите своя пазар в магазина, ние ще изчистим вашите дрехи в рамките на 2часа. Ще си спестите време и най-вече усилие.
 • Третиране на тъкани с екологични препарати
 • Пране, сушене, гладене и опаковане на дрехи – в нашите ателиета както и в ателие за химическо чистене Младост 4, ще изперем, изсушим и изгладим вашите дрехи. Можете да се възползвате от услугата пране на килограм, за да освободите натовареното си ежедневие. В рамките на 24 часа, вашите дрехи ще бъдат готови, ухаещи приятно.
 • Услуги за корпоративни клиенти – химическо чистене Младост 4 предлага връзка с корпоративни клиенти. Благодарение на дългогодишните ни и директни отношения с фабрики и производители, ние можем да предложим конкурентни цени на днешния пазар. Обслужваме хотели, фитнеси, салони за красота, козметични центрове, и всякакви други браншове свързани с производство.
 • Услуга „от врата до врата“ – получавате безплатна доставка при поръчка на 50 лв. При поръчка под тази сума се начисляват 5 лв. за доставка.

В ателие за химическо чистене Младост 4, може да сте сигурни, че ще получите качествено обслужване на достъпни цени. Благодарение на професионално обученият ни персонал, ние ще се отнесем към вашите дрехи с нужното внимание и професионализъм. Повечето фирми в бранша все още използват по-стари технологии и препарати, докато в Media Clean, гарантираме, че оборудването ни е най-висок клас и предоставя най-високо качество на услугите.

Обекта е изцяло оборудван с най-високо качествените и екологосъобразни машини в бранша. Благодарение на дългогодишния си опит и качествена работа, Media Clean поддържа взаимоотношения с едни от най-добрите фирми в сферата на химическото чистене. Представители сме на марката UNION и CHOCCHI – производители на машини за гладене. Считани за най-добрите в бранша, те са екологосъобразни, високоефективни, качествени и покриват всички европейски изисквания и стандарти. Машините и професионалното оборудване в химическо чистене Младост, гарантират перфектни резултати, без остатъчни миризми по дрехите.

Фирмата Media Clean цели да създаде продукт, без аналог, който да улесни вашето ежедневие. До момента имаме пет ателиетата изцяло оборудвани с машини, както и четири приемни пункта за химическо чистене. Младост 4 се намира във Фантастико на ул. „Александър Паскалев“ 3. Дизайна на ателието пресъздава стилна визия, която е запомнящата се в очите на нашите клиенти. За нас е важно да предоставим услуги с високо качество, за да клиентите ни останат доволни. До локацията на химическо чистене Младост, можете да стигнете по околовръстен път, отклонявайки се по бул. Александър Малинов.

Химическо чистене Младост 4 на перфектна локация
Качествено обслужване в химическо чистене Младост 4

За услугата химическо чистене Младост

В химическо чистене Младост използваме най-добрите и, разбира се, безопасни препарати за третирането на тъканите, което прави процеса на почистване деликатен и щадящ за дрехите.

Думата „химическо чистене“ идва от английското название „dry cleaning“ – което означава сухо почистване. Това е екологичен процес на третиране на тъканите, в който почти не участва вода. След като почистим дрехите ви в химическо чистене Младост 4, тяхната материя ще бъде мека и ще имат ухание на свежест, а не на химически препарати.

Предимствата в химическо чистене Младост

 1. В случай, че сте решили да използвате ателието за химическо чистене в Младост, от вас се изисква единствено да посетите локацията. Можете да го съчетаете с вашето ежедневно пазаруване или посещаване на района. В рамките на 24 часа, ние ще изчистим вашите дрехи и можете да ги вземете от химическо чистене Младост, чисти и изгладени. Ще спестите време и усилие.
 2. В химическо чистене Младост ще премахнем упоритите петна от вашите дрехи, без да увреждаме тъканите, цвета или техния размер. Висококачествените препарати премахват петна от мазнини, мастило, и т.н. Посетете химическо чистене Младост, ако решите да почистите дрехи от лен, вълна или естествен пух, тъй като това е препоръчителния начин за тяхното третиране.
 3. Ако имате дрехи от изкуствени материи тип полиестер, в химическо чистене Младост, ще се погрижим за тях без да им навредим. Всички знаем, че при тези материи е лесно да се увреди размера или цвета на дрехата.
 4. В химическо чистене Младост, нашите професионалисти са обучени и са наясно с точните указания за третиране на тъканите. На всяка дреха има етикет, който съдържа точно определени символи. Те представляват условията и функциите, чрез които може да бъде третирана съответната дреха. Екипът е химическо чистене Младост, държи на качествените услуги и доволните клиенти.
 5. Химическо чистене Младост е изцяло оборудвано с най-добрите и високоефективни машини в бранша. Ще получите вашите дрехи в безупречно състояние, изгладени и ухаещи приятно, сякаш са чисто нови. Ако имате натоварено ежедневие и нямате време да пуснете пералня или да изгладите купчината с дрехи върху гладачната машина, заповядайте в ателието ни за химическо чистене Младост, където ще направим това вместо вас!
 6. Услугите които предлагаме в химическо чистене Младост се отнасят както са вашите дрехи, така и за вашите чаршафи, възглавници, завивки, пердета, дамаски и т.н.Ние можем да ви спестим безкрайното време, прекарано в гладене на дълги пердета и чаршафи!
 7. Заповядайте в химическо чистене Младост, където ще премахнем петната, които не можете да премахнете в домашни условия. Това ще предотврати появата на окисляване на тъканите и така нареченото „пожълтяване“.Очакваме ви в химическо чистене Младост 4, на още по-удобна локация за вас. Съчетайте пазаруването с експресна поръчка в рамките на 2часа. В ателието за химическо Младост 4, ще получите коректно обслужване, професионално отношение и безупречни резултати.