Химическо чистене Овча Купел

Химическо чистене Овча купел

Заповядайте в химическо чистене Овча купел. Media Clean отвори още едно ателие в град София, за да можете да се възползвате от нашите професионални услуги на още една локация – химическо чистене Овча купел. Ще ни намерите в магазин Фантастико, ул. Любляна 42А.

Локация и работно време в химическо чистене Овча купел

Услуги в химическо чистене Овча Купел

Химическо чистене Овча купел представлява приемен пункт, където можете да се възползвате от професионалните ни услуги, докато правите вашия седмичен пазар. В химическо чистене Овча купел предлагаме всичко, с изключение на експресна поръчка, тъй като ателието не разполага с машинно оборудване. Спестете си време от ходене до химическото чистене. Овча купел е мястото, където можете да обедините пазара в магазин Фантастико с почистването на вашите дрехи.

Дезинфекция на дрехи – с текущите времена на пандемия и ограничителни мерки покрай вируса, дезинфекцията на дрехи е изключително важна. В химическо чистене Овча купел, ще се погрижим за това. Един от циклите, които настъпват по време на почистването е сушенето. При него, всички тъкани и материи се третират на висока температура за продължително време, което убива всякакви бактерии. С химическо чистене Овча купел, можете да бъдете сигурни, че вашите дрехи, чаршафи и прочие ще бъдат перфектно дезинфекцирани и третирани. След като артикулите биват почистени, те се обработват чрез пара, чиято висока температура представлява дезинфекция. Химическо чистене Овча купел, както и останалите ателиета на Media Clean разполагат с обучен персонал, висококачествени машини и консумативи, които ви гарантират перфектно качество на услугите.

Услуга „От врата до врата“ – освен всички останали услуги, химическо чистене Овча купел предлага и услугата от врата до врата. Това представлява доставка на вашето химическо чистене. Овча купел е мястото, където можете да направите поръчка за почистването на вашите дрехи. Услугата е подходящо за вас, ако желаете да улесните и освободите натовареното си ежедневие. Можете да направите заявка и на телефон 0885 269 869, както и през нашия уебсаит  в меню „Поръчка“. Ние ще вземем артикулите ви от дома или офиса и ще ви ги върнем готови, до 24 часа. От вас не се изисква много. Ако сте решили да не поръчвате през химическо чистене Овча купел, единственото, което трябва да направите е да попълните вашите имена, телефонен номер и адрес и ние ще свършим останалото. Доверете се на професионалистите в химическо чистене Овча купел, както и в останалите ателиета на Media Clean. Доставката е безплатна при поръчки над 50 лв. В случай, че сумата е под 50 лв. се начисляват 10 лева за извършването на доставката.

Услуги за корпоративни клиенти – с годините, Media Clean е добила високо ниво на професионализъм и опит в сферата. Фирмата комуникира с много различни корпоративни вериги, като предлага преференциални цени в зависимост от услугите. Очакваме ви в химическо чистене Овча купел, за да ни обясните параметрите на вашето искане. Химическо чистене Овча купел, както и останалите ни локации в град София, са място, където можете да зададете всички ваши въпроси. Можете да се обадите и на телефон 0885 269 869, за да получите повече информация. Химическо чистене Овча купел, Билла бул. България, Младост 4, Лозенец, Гео Милев, Драгалевци, Билла Черни Връх, Банкяи The Mall, извършват услуги за различни фирми, фитнеси, хотели, козметични центрове и т.н.

Сушене, гладене и опаковане на дрехи – в химическо чистене Овча купел ще се погрижим и за най-деликатните тъкани на вашите дрехи. Препоръчително е по-нежни материи, които лесно могат да се увредят, да се почистват чрез химическо чистене. Овча купел е мястото, където да оставите дрехите от вашия гардероб. Ще се погрижим професионално за всичките ви дрехи, без да увредим техния размер, цвят, тъкан или материя. По-добре не рискувайте да перете любимия си пуловер вкъщи. Доверете се на професионално обученият персонал в химическо чистене Овча купел.

Химическо чистене на кожени материи– в химическо чистене Овча купел предлагаме и обработване на дрехи от естествена кожа. Ще се погрижим за вашата пола, рокля, панталон или кожено яке. Екологичните ни препарати предпазват кожата на дрехите и я поддържат свежа и чиста.

Почистване с екологични препарати – в химическо чистене Овча купел използваме екологични препарати и химикали. Media Clean е по-различна от останалите в бранша, тъй като почистването в ателиетата е максимално екологично насочено. Ако все още не сте изпробвали нашите професионални услуги, заповядайте в химическо чистене Овча купел. Предлагаме ви гарантирано качество на една нова, по-добра технология в тази сфера.

Химическо чистене на дрехи – в химическо чистене Овча купел ще премахнем и най-упоритите петна от вашите дрехи, които трудно можете да заличите с обикновено пране в домашни условия. Химикалите и препаратите, които използваме са изцяло екологични и са съобразени с всички норми на европейските пазари. За нас е от изключително значение да задоволим изцяло желанията на нашите клиенти, показвайки професионализъм и високо качество. Очакваме ви в химическо чистене Овча купел, където ще се погрижим за дрехите ви от дантела, вълна, коприна, както и за вашата сватбена или официална рокля.

Почистване и гладене на пердета и чаршафи- няма нужда да прекарвате часове в гладене и пране пред пералнята и гладачната машина. В химическо чистене Овча купел, ще направим всичко вместо вас. Ще се погрижим за вашите пердета покривки, завивки, кувертюри, дамаски и прочие. Това ще ви спести много време и най-вече усилие. С химическо чистене Овча купел, свободното ви време ще стане наистина свободно!

Дезинфекция на дрехи в химическо чистене Овча купел
Качествено обслужване в химическо чистене Овча купел

Дезинфекция в химическо чистене Овча купел

Важно е дрехите ви да са не само чисти и меки на допир, но и да са перфектно дезинфекцирани. В химическо чистене Овча купел ще се погрижим за това. При сушенето на дрехите, те се обработват чрез многопластова суха топлина, която убива всички микроби по тъканите и дезинфекцира дрехите. След третирането в химическо чистене Овча купел, както и в останалите ателиета на Медия Клийн, ще можете да сте сигурни, че всичко в гардероба ви е почистено и напълно безопасно за ползване.

Химическо чистене Овча купел за перфектно изгладени дрехи

Услуга „От врата до врата“ – верига ателиета Media Clean, предлагат и още една услуга, която да улесни вашето ежедневие. Освен услугите в химическо чистене Лозенец, можете да получите и услуга от врата до врата. Тя е перфектна за вас, ако дрехите ви не спират да се трупат, но не успявате да намерите свободни часове за гладене и пране. С услугата от врата до врата, само за няколко минути ще отметнете това задължение от списъка ви. Позвънете на телефон 0885 269 269, за да направите вашата заявка, като посочите адрес и удобен за вас час. Можете и да използвате нашия уебсайт за поръчка . Останалото оставете на нас. Ние ще ви позвъним, за да уточним удобен за вас час, в който да вземем поръчката ви. Дрехите се доставят най-често в химическо чистене Лозенец, където в рамите на 24, ще бъдат готови.

Доставката за услугата е безплатна за стойност над 50лв. Ако сумата е по-малко от 50лв. се начисляват 10 лв. за доставка.

Ателиетата на Media Clean са разположени в най-централните квартали на град София и почти навсякъде има удобно за вас химическо чистене. Лозенец, Младост 4, Драгалевци, Черни връх, Овча купел, Гео Милев, Банкя, са местата, където можете да ни намерите.

С времето, услугата „химическо чистене“ започва да се използва все повече от хората. Стандартите и тенденциите постепенно се подновяват. Химическо чистене Лозенец, както и другите ателиета на Media Clean са едни от малкото на пазара, които са екологично насочени. Ако вкъщи сте привърженик на екологичното почистване, то химическо чистене Лозенец е вашето място. Ние, в Media Clean сме наясно колко са вредни тези химикали и препарати и, затова сме насочили своята дейност към спазването на екологичните норми. В химическо чистене Лозенец, както и в останалите ни локации, третираме тъканите екологосъобразно и спазваме всички европейки изисквания. Доверете се на Media Clean за да преоткриете химическото чистене. Лозенец е централна локация, която е достъпна за всеки, който живее в района или шофира. В ателието ни можете да зададете всички въпроси, които имате или можете да посетите често задавани въпроси в нашия уебсайт за повече информация.

Очакваме ви в химическо чистене Лозенец! Ние ви гарантираме безупречно качество, според вашите нужди!

В химическо чистене Лозенец, можете да съчетаете разходката или пазаруването с почистването на вашите дрехи.

Химическо чистене Овча купел отстранява най-упоритите петна

Всички сме се срещали с петна, които са трудни за премахване от нашите дрехи.  По-добре не експериментирайте с домашни методи, а се доверете на химическо чистене Овча купел. В Медия Клийн не използваме вода, а безопасни и деликатни към тъканите химикали за премахване на петна, които са изцяло екологично съобрзени. Те се справят дори с мазни или дълбоко втвърдени и престояли петна. В химическо чистене Овча купел ще намерите спасението за любимите ви дрехи. Заповядайте в химическо чистене Овча купел, където ще се погрижим за вашият гардероб. Ще изгладим перфектно вашите чаршафи, завивки и пердета. Позволете на химическо чистене Овча купел, както и на останалите локации на Медия Клийн да се превърнат в новият помощник във вашето ежедневие!