Химическо чистене Овча Купел

Полезни връзки:

Услуги в химическо чистене Овча Купел
Дезинфекция в химическо чистене Овча купел
Химическо чистене Овча купел за перфектно изгладени дрехи
Химическо чистене Овча купел отстранява най-упоритите петна

Химическо чистене Овча купел

Заповядайте в химическо чистене Овча купел. Media Clean отвори още едно ателие в град София, за да можете да се възползвате от нашите професионални услуги на още една локация – химическо чистене Овча купел. Ще ни намерите в магазин Фантастико, ул. Любляна 42А.

Локация и работно време в химическо чистене Овча купел

гр. София, кв. Овча купел ФАНТАСТИКО, ул. „Любляна“ 42А

РАБОТНО ВРЕМЕ: Понеделник – петък: 9:00 – 19:00ч. събота: 9:00 – 17:00ч. неделя: почивен ден  

Услуги в химическо чистене Овча Купел

 

Ателие за химическо чистене Овча купел
Дезинфекция на дрехи в химическо чистене Овча купел

 

Химическо чистене Овча купел представлява приемен пункт, където можете да се възползвате от професионалните ни услуги, докато правите вашия седмичен пазар. В химическо чистене Овча купел предлагаме всичко, с изключение на експресна поръчка, тъй като ателието не разполага с машинно оборудване. Спестете си време от ходене до химическото чистене. Овча купел е мястото, където можете да обедините пазара в магазин Фантастико с почистването на вашите дрехи.

Дезинфекция на дрехи – с текущите времена на пандемия и ограничителни мерки покрай вируса, дезинфекцията на дрехи е изключително важна. В химическо чистене Овча купел, ще се погрижим за това. Един от циклите, които настъпват по време на почистването е сушенето. При него, всички тъкани и материи се третират на висока температура за продължително време, което убива всякакви бактерии. С химическо чистене Овча купел, можете да бъдете сигурни, че вашите дрехи, чаршафи и прочие ще бъдат перфектно дезинфекцирани и третирани. След като артикулите биват почистени, те се обработват чрез пара, чиято висока температура представлява дезинфекция. Химическо чистене Овча купел, както и останалите ателиета на Media Clean разполагат с обучен персонал, висококачествени машини и консумативи, които ви гарантират перфектно качество на услугите.

Услуга „От врата до врата“ – освен всички останали услуги, химическо чистене Овча купел предлага и услугата от врата до врата. Това представлява доставка на вашето химическо чистене. Овча купел е мястото, където можете да направите поръчка за почистването на вашите дрехи. Услугата е подходящо за вас, ако желаете да улесните и освободите натовареното си ежедневие. Можете да направите заявка и на телефон 0885 270 261, както и през нашия уебсаит  в меню „Поръчка“. Ние ще вземем артикулите ви от дома или офиса и ще ви ги върнем готови, до 24 часа. От вас не се изисква много. Ако сте решили да не поръчвате през химическо чистене Овча купел, единственото, което трябва да направите е да попълните вашите имена, телефонен номер и адрес и ние ще свършим останалото. Доверете се на професионалистите в химическо чистене Овча купел, както и в останалите ателиета на Media Clean. Доставката е безплатна при поръчки над 30 лв. В случай, че сумата е под 30 лв. се начисляват 5 лева за извършването на доставката.

Услуги за корпоративни клиенти – с годините, Media Clean е добила високо ниво на професионализъм и опит в сферата. Фирмата комуникира с много различни корпоративни вериги, като предлага преференциални цени в зависимост от услугите. Очакваме ви в химическо чистене Овча купел, за да ни обясните параметрите на вашето искане. Химическо чистене Овча купел, както и останалите ни локации в град София, са място, където можете да зададете всички ваши въпроси. Можете да се обадите и на телефон 0885 269 869, за да получите повече информация. Химическо чистене Овча купел, Билла бул. България, Младост 4, Лозенец, Гео Милев, Драгалевци, Билла Черни Връх, Банкяи The Mall, извършват услуги за различни фирми, фитнеси, хотели, козметични центрове и т.н.

Сушене, гладене и опаковане на дрехи в химическо чистене Овча купел ще се погрижим и за най-деликатните тъкани на вашите дрехи. Препоръчително е по-нежни материи, които лесно могат да се увредят, да се почистват чрез химическо чистене. Овча купел е мястото, където да оставите дрехите от вашия гардероб. Ще се погрижим професионално за всичките ви дрехи, без да увредим техния размер, цвят, тъкан или материя. По-добре не рискувайте да перете любимия си пуловер вкъщи. Доверете се на професионално обученият персонал в химическо чистене Овча купел.

Химическо чистене на кожени материи– в химическо чистене Овча купел предлагаме и обработване на дрехи от естествена кожа. Ще се погрижим за вашата пола, рокля, панталон или кожено яке. Екологичните ни препарати предпазват кожата на дрехите и я поддържат свежа и чиста.

Почистване с екологични препарати – в химическо чистене Овча купел използваме екологични препарати и химикали. Media Clean е по-различна от останалите в бранша, тъй като почистването в ателиетата е максимално екологично насочено. Ако все още не сте изпробвали нашите професионални услуги, заповядайте в химическо чистене Овча купел. Предлагаме ви гарантирано качество на една нова, по-добра технология в тази сфера.

Химическо чистене на дрехи – в химическо чистене Овча купел ще премахнем и най-упоритите петна от вашите дрехи, които трудно можете да заличите с обикновено пране в домашни условия. Химикалите и препаратите, които използваме са изцяло екологични и са съобразени с всички норми на европейските пазари. За нас е от изключително значение да задоволим изцяло желанията на нашите клиенти, показвайки професионализъм и високо качество. Очакваме ви в химическо чистене Овча купел, където ще се погрижим за дрехите ви от дантела, вълна, коприна, както и за вашата сватбена или официална рокля.

Почистване и гладене на пердета и чаршафи- няма нужда да прекарвате часове в гладене и пране пред пералнята и гладачната машина. В химическо чистене Овча купел, ще направим всичко вместо вас. Ще се погрижим за вашите пердета покривки, завивки, кувертюри, дамаски и прочие. Това ще ви спести много време и най-вече усилие. С химическо чистене Овча купел, свободното ви време ще стане наистина свободно!

Услуги в химическо чистене Овча купел
Качествено обслужване в химическо чистене Овча купел

Дезинфекция в химическо чистене Овча купел

Важно е дрехите ви да са не само чисти и меки на допир, но и да са перфектно дезинфекцирани. В химическо чистене Овча купел ще се погрижим за това. При сушенето на дрехите, те се обработват чрез многопластова суха топлина, която убива всички микроби по тъканите и дезинфекцира дрехите. След третирането в химическо чистене Овча купел, както и в останалите ателиета на Медия Клийн, ще можете да сте сигурни, че всичко в гардероба ви е почистено и напълно безопасно за ползване.

Химическо чистене Овча купел за перфектно изгладени дрехи

След като дрехите Ви бъдат почистени и дезинфекцирани чрез сушене , идва ред на следващия етап – гладенето. Химическо чистене Овча купел, както и останалите девет локации на Медия Клийн са оборудвани с професионални машини за гладете от последно поколение. С тях, ние постигаме ефект, който не може да бъде постигнат в домашни условия. В химическо чистене Овча купел ви гарантираме перфектни резултати на по-достъпни цени. Услугите ни по никакъв начин не увреждат дрехите ви, а напротив. Те запазват техния цвят, щадят материята и удължават периода на ползване.

Химическо чистене Овча купел отстранява най-упоритите петна

Всички сме се срещали с петна, които са трудни за премахване от нашите дрехи.  По-добре не експериментирайте с домашни методи, а се доверете на химическо чистене Овча купел. В Медия Клийн не използваме вода, а безопасни и деликатни към тъканите химикали за премахване на петна, които са изцяло екологично съобрзени. Те се справят дори с мазни или дълбоко втвърдени и престояли петна. В химическо чистене Овча купел ще намерите спасението за любимите ви дрехи. Заповядайте в химическо чистене Овча купел, където ще се погрижим за вашият гардероб. Ще изгладим перфектно вашите чаршафи, завивки и пердета. Позволете на химическо чистене Овча купел, както и на останалите локации на Медия Клийн да се превърнат в новият помощник във вашето ежедневие!

химическо чистене Овча купел
Перфектни услуги в химическо чистене Овча купел