Химическо чистене София

Добре дошли в корпоративния сайт на Media Clean!

Ние сме българска компания с повече от 20 години опит в сферата на химическото чистене, с дългогодишни партньорства с водещите производители на машини и консумативи в бранша. Всеки обект от веригата ни ателиета се изгражда съгласно Наредба 7 и новите европейски директиви и регламенти за качество и опазване на околната среда.

От 2017 г. компанията разшири своята дейност. Днес Media Clean предлага услуги в следните направления:

Нашата история

Media Clean е наследник на доказаната в годините фирма „Медия 96”. В периода 1996 – 2008 г. компанията е най-голямата на Балканите в сферата на химическо чистене с повече от 21 ателиета в страната.

Фирменият знак „Media” е добре познат сред българските потребители. Той е символ на качество и бързина при услугите на химическото чистене.

Ателиетата Media Clean са оборудвани с новите и най-добрите машини на водещите европейски производители в сферата на химическото чистене, пране и гладене. Последното поколение машини за химическо чистене налагат нови критерии за качество на услугите и са съобразени с екологичните норми.

Използваните материали и консумативи внасяме директно от най-търсените производители в световен мащаб, с които имаме добро дългогодишно партньорство.

Всичко това формира конкурентното предимство на Media Clean, като гарантира високо качество и атрактивни цени на предлаганите услуги.

Химическо чистене София – защо е по-добро от прането вкъщи?

Петна, деликатни материи, перфектно сушенe и гладене – можете ли да се справите с всичко това вкъщи? А колко пъти Ви се е случвало да съсипете някоя скъпа или много любима дреха? За да не изпадате в подобни ситуации, доверете се на професионално химическо чистене. София е градът, където можете да откриете най-добрите ателиета, които ще се справят и с най-неспасяемите случаи. Вижте защо химическо чистене – София е по-добрият вариант за Вас и Вашите дрехи.

Химическо чистене София за отстраняване на упорити петна

Любимият Ви костюм има петно, което не можете да премахнете?  По-добре не си правете експерименти, а се доверете на химическо чистене – София. То не използва вода, а безопасни и деликатни към тъканите химикали за премахване на петна. Те се справят дори с мазни или дълбоко втвърдени петна. В ателиетата за химическо чистене – София ще намерите спасение за Вашите дрехи, което няма как да откриете в домашната пералня и с традиционните прахове за пране.

Професионално химическо чистене София
Най-доброто химическо чистене София

Химическо чистене София за безвредно сушене

Друга съществена разлика между прането на дрехите вкъщи и на химическо чистене София е начинът на сушене. При конвенционалното пране водата се отстранява от дрехите, докато се въртят в сушилнята. Това може да доведе до свиване или разтягане на тъканите. В ателиетата за химическо чистене – София се използват специални сушилни машини, които са изключително деликатни, дори към най-фините материи. Те без проблем запазват формата на всяка дреха, така че винаги да Ви стои идеално.

Химическо чистене София за всякакви материи

Кожени якета, копринени ризи, вълнени жилетки или кашмирени пуловери – няма проблем , доброто химическо чистене – София се справя с всякакви материи, без да ги уврежда! Можете ли да кажете това за традиционното пране в домашни условия? Ако искате да запазите скъпото си зимно палто или официален костюм, доверете се на професионално химическо чистене. София е мястото, където бързо и лесно можете да откриете ателие, в което да се погрижат с внимание за Вашите дрехи. Така те винаги ще изглеждат перфектно, а Вие ще ги носите много по-дълго време. Почистването в химическо чистене София намалява избледняването на цвета на дрехите.

Химическо чистене София за премахване на неприятни миризми

Колко пъти Ви се е случвало да излезете на важна бизнес среща или пък на парти и след това дрехите Ви да миришат на цигари? Не е приятно, нали? Проветряването на терасата няма да Ви свърши работа, защото в случая имате нужда от химическо чистене – София. Качествените препарати, които се използват в ателиетата, без проблем отстраняват неприятните миризми. Разбира се, успехът до голяма степен зависи от материята, но със сигурност в химическо чистене – София ще получите най-добрата грижа за Вашите дрехи.

Химическо чистене София за убиване на микробите

Ако искате дрехите Ви да са не само чисти и меки на допир, но и да се отървете от всички микроби по тях, отново трябва да се доверите на професионалните ателиета за химическо чистене София. В тях дрехите преминават през многопластова суха топлина, която убива микробите и всеки останал организъм. Така ще сте сигурни, че дрехите Ви са напълно безопасни за носене. Процесът на сушете в ателиетата за химическо чистене София продължава около 30-40 минути, може и повече в зависимост от материята и обема. Благодарение на високата температура, дрехите Ви ще са чудесно дезинфекцирани, затова изберете химическо чистене – София.

Химическо чистене София за перфектно изгладени дрехи

След като дрехите Ви бъдат почистени, е ред на гладенето в ателиетата за химическо чистене – София. Те са оборудвани с професионални машини за гладете от последно поколение. Истината е, че и колкото и добра ютия да имате вкъщи, няма как да постигнете толкова перфектен резултат, колкото ако изберете химическо чистене – София. А най-хубавото е, че професионалното гладене по никакъв начин не уврежда дрехите. Единственото, което трябва да направите, щом излезете от ателието за химическо чистене – София, е да се наслаждавате на прекрасните си дрехи и комфорта, който носят!

Химическо чистене София за чист и свеж аромат

Сигурно се притеснявате, да не би след използване на химическо чистене – София, дрехите Ви да миришат на химикали? Бъдете спокойни, единственият аромат, който ще имат, е този на чисто и свежо!

Химическо чистене София – не само за дрехи!

Досега говорихме за възможността да поддържате гардероба си в перфектно състояние, използвайки услугите на химическо чистене – София. В ателиетата обаче могат да се погрижат и за всички Ваши завивки, юргани, пердета, дамаски и покривки. Това са най-трудните неща за почистване в дома, тъй като са много обемни, но не и за химическо чистене – София. Без усилия можете да се погрижите за тяхната безупречна чистота, ако се доверите на професионално химическо чистене – София.

Химическо чистене София – от врата до врата

„От врата до врата“ е една изключително удобна услуга за химическо чистене. София е мястото, където тя става все по-популярна, заради забързания ритъм на живот. Освен това, във времето на социална дистанция, тази услуга е все по-предпочитана. Едни от ателиетата за химическо чистене – София, в които можете да я получите, са тези на Media Clean. Само трябва да се обадите на тел: 0885 269 869 и до 24 часа наш служител ще вземе Вашите дрехи. След професионалното им почистване, сушене и гладене в химическо чистене – София, Вие ще ги получите отново в дома си! Това няма да оскъпи услугите, които бихте получили в ателиетата за химическо чистене – София на Media Clean.

Химическо чистене София – защо да изберете Media Clean?

От 1996 г. ние от Media Clean се занимаваме с висококачествено химическо чистене. София е градът, в който имаме 7 ателиета. Те се отличава с качество и бързина на услугите, които са съобразени с всички екологични норми. Ателиетата ни за химическо чистене – София са оборудвани с най-новите модели машини за пране и гладене. Те работят само с висококачествени консумативи и материали за химическо чистене. София пък е градът, в който можете да се възползвате от услугата „от врата до врата“. Ние от Media Clean предлагаме атрактивни цени за крайни и корпоративни клиенти.

Ако искате дрехите Ви винаги да изглеждат като нови, изберете качествено химическо чистене София от Media Clean!