Химическо чистене - The Mall Sofia

Химическо чистене The Mall

Химическо чистене The Mall е изцяло оборудване с най-висококачествените машини и консумативи в бранша. Във верига Media Clean държим на качеството, идентичността и професионализма. В химическо чистене The Mall сме наблегнали на визията и оборудването. Комбинацията от трите основни цвята – бяло , тъмно и светло синьо, пресъздава една изчистена и стилна визия, която е приятна за нашите клиенти.

Локация и работно време в химическо чистене The Mall

За химическо чистене The Mall

Химическо чистене The Mall разполага с всички машини, нужни, за да извършим вашите поръчки бързо и качествено. Те са изцяло екосъобразни и спазват всички стандарти и европейски изисквания. Верига Media Clean съществува от повече от 20 години на пазара и с времето доказва своя дългогодишен опита. Поддържа контакти с най-добрите фирми и е представител на марката CHOCCHI и UNION – професионални машини за гладене и пране. Висококачественото оборудване в химическо чистене The Mall гарантира безупречни резултати, перфектно изгладени дрехи и без остатъчни миризми.

До момента, верига Media Clean има 4 приемни пункта за химическо чистене и 5 напълно оборудвани ателиета, като едно от тях е химическо чистене The Mall.

В основното меню на нашия уебсайт, можете да видите всички локации в град София. Химическо чистене The Mall се намира на бул. Цариградско шосе, в The Mall Sofia. Ще ни намерите на етаж -1.

Красив дизайн в химическо чистене The Mall
Химическо чистене The Mall, на още по-удобна локация

Услуги в химическо чистене The Mall

  • Третиране на тъкани с екологични препарати – в химическо чистене The Mall разполагаме с най-добрите препарати и химикали за третиране на дрехите. Наименованието идва от английски език – „сухо почистване“, което произлиза от факта, че употребата на вода в почистващия процес е минимална.
  • Пране, сушене, гладене и опаковане на дрехи – в ателие за химическо чистене The Mall ще се погрижим за вашите дрехи. За професионално обученият ни персонал няма тайни в символите и техниките за третиране на каквито и да било материи. Ще върнем дрехите ви безупречно чисти, перфектно изгладени и ухаещи на свежест.
  • Услуги за корпоративни клиенти – в химическо чистене The Mall можете да се възползвате от услугата ни „корпоративни клиенти“. Ателиета Media Clean ще ви предложат конкурентни цени в областта на химическото чистене. До момента веригата обслужва множество козметични салони, фитнеси, салони за красота и хотели. Можете да направите вашето запитване през формата за контакти.
  • Химическо чистене – в химическо чистене The Mall ще се погрижим и за най-упоритите петна по вашите дрехи. Предлагаме почистване на палта, ски екипи, пухени якета, костюми, сватбени рокли. Също така, ако имате кожено яке или панталон, което има нужда от почистване, третираме и всякакви кожени артикули.
  • Химическо чистене The Mall предлага и Експресна поръчка – можем да изчистим вашите дрехи в рамките на 2 астрономически часа. Локацията на ателието ви дава отличната възможност да съчетаете шопинга с експресната ни услуга за химическо чистене The Mall. Докато обикаляте множеството интересни марки позиционирани по етажите, ние ще изчистим вашите дрехи и те ще ви очакват перфектно изгладени, опаковани и поставени на закачалка.
  • Освен услугите в химическо чистене The Mall, Media Clean предлага и друга услуга – химическо чистене от врата до врата. С нея ще спестите време и най-вече усилие от носенето на тежки дрехи. Ние ще се погрижим за всичко. С едно обаждане на телефон 0885 269 869, ще вземем дрехите ви от адрес и ще ги върнем безупречно чисти в рамките на 72 часа. Можете да изпратите вашето запитване през нашия уебсайт – услуга за химическо чистене от врата до врата.
    Доставката е безплатна при поръчка над 100лв. Ако сумата е по-ниска, се начисляват 10 лв за доставка.

В ателие за химическо чистене The Mall, ви гарантираме, че ще получите качествено обслужване на преференциални цени.

Персонала в химическо чистене The Mall има дългогодишен опит и за него няма тайни сред символите за третиране на тъканите или функциите на самите машини.

Оборудването в Media Clean е изключително професионално и използваме най-новите технологии на пазара. В химическо чистене The Mall, ще се погрижим да получите нужното отношение и вашите дрехи да бъдат безупречно почистени и изгладени.

Химическо чистене The Mall предимства

Химическото чистене The Mall би улеснило значително вашето ежедневие. За всички нас е по-добре да прекараме свободното си време отделяйки внимание на себе си, било то да направим обиколка в мола или да отидем на пазар. Химическо чистене The Mall, ви позволява да обедините двете неща в едно.

Най-голямото предимство, което ще ви осигурим в химическо чистене The Mall е да ви спестим време и усилия! Вместо да отделяте часове пред гладачната и пералната машина, в химическо чистене The Mall ще направим това вместо вас и ще получите перфектни резултати. Докато търсите подходяща дрехи за официално събитие или детска играчка за вашето дете, дрехите ви ще бъдат почистени. Възползвайте се от експресната ни услуга и в рамките на 2 часа, красивата ви рокля или палто ще бъдат изчистени и изгладени безупречно.

Химическо чистене The Mall, разполага с висококачествено оборудване за пране, гладене и химическо чистене. The Mall е локация, удобна за всеки, на която вече можете да изчистите професионално вашите дрехи. Ще обърнем внимание на всеки детайл и материя. Ще почистим вашите кожени якета, както и зимните ви палта. В химическо чистене The Mall ще премахнем и най-упоритите петна по тъканите. Ателието ни разполага с най-ефективните и щадящи препарати, които не увреждат и най-деликатните материи след химическо чистене. The Mall, ет. -1 ,ще премахнем петната от мастило, мазнина, червило, грим и всичко останало, което не можете да изчистите в домашни условия.

Персоналът в химическо чистене The Mall има дългогодишен опит и е професионално обучен. Следвайки стъпките на най-новите тенденции, Media Clean разполага с кадри, за които няма тайни в химическото чистене. Те са наясно с всяка функция на машините и разчитат всеки символ изобразен на вашите дрехи. Гарантираме, че в химическо чистене The Mall, всички указания за третиране на вашите дрехи ще бъдат спазени и ще получите качествена услуга и обслужване.

Препоръчително е да не перете в пералнята дрехи от лен, вълна, полиестер, коприна и прочие. В химическо чистене The Mall, ние ще се погрижим за тези материи, професионално, без да навредим на техния цвят, кройка или размер. Ще ви очакват перфектно изчистени, изгладени и ухаещи приятно на етаж -1 в химическо чистене The Mall.

Прането на възглавници и завивки в пералнята, може да увреди техния пух и да развали мекотата им. Химическо чистене The Mall, разполага с машини, които професионално ще изперат не само вашите летни и зимни дрехи, но и вашите завивки, възглавници, пердета, дамаски и прочие. Не рискувайте да съсипете скъпите си спални принадлежности! Доверете се на услугите в химическо чистене The Mall, за да сте винаги безупречни. Ще се погрижим и за вашето ленено или памучно спално белъо. Спестете си мъчителното гладене на двуметровите чаршафи и направете вашето свободно време, наистина свободно!

Благодарение на професионалното си оборудване, химическо чистене The Mall, предлага услугата „експресно почистване“. В рамките на два часа, вашите дрехи ще бъдат почистени и готови. Уплътнете това време, с една разходка в мола или обяд, докато ние в химическо чистене The Mall се погрижим за всичко останало!

Очакваме ви в химическо чистене The Mall, етаж – 1. Вече и на по-удобна и функционална локация, специално за вас !