Често задавани въпроси за услугата „химическо чистене“

С тази статия ще се опитаме да отговорим на някои от най-често задаваните въпроси относно темата за услугата „химическо чистене“.

 По-добро ли е химическото чистене от прането?

Благодарение на деликатния процес на пране при химическото чистене, дрехите запазват своя нов външен вид за по-дълго време. Деликатните материи рядко променят размера си, а цветът и текстурата на тъканите се поддържат по-лесно. Химическото чистене може да отстрани и най-упоритите петна причинени от мазнина, масла или други врагове не тъканите.

Употребата на качествени препарати несъмнено щади Вашите дрехи и така можете да им се радвате по-дълго време.

 Наистина ли почиства химическото чистене?  

Някои дрехи могат да бъдат почистени също толкова добре и в домашни условия.

Нуждата от химическо чистене настъпва при почистването на деликатни тъкани, като вълна, коприна и кадифе. При нормалното измиване в пералня, водата ще се абсорбира в материите, което ще развали Вашите дрехи.

 Премахва ли неприятните миризми от тъканите?

Зависи от материята на самата дреха, но употребата на качествени препарати значително би намалила телесните миризми. Редовното ползване на химическо чистене би помогнало и за предотвратяването на подобни неудобства в бъдеще.

 Химическото чистене убива ли микробите?

При процеса химическо почистване, излагането на дрехите на много пластова суха топлина практически убива всеки останал организъм. Процесът на сушене трае тридесет минути или повече. Високата температура на която са подложени дрехите през това време елиминира всякакви бактерии.

В химическо чистене София център, ще дезинфекцираме, изчистим и изгладим перфектно вашите дрехи.

А Вие използвате ли услугата „химическо чистене“? Заповядайе в ателиетата на Media Clean, където нашите професионално обучени специалисти ще се погрижат за Вашите дрехи, гарантирайки Ви качество, комфорт и добро отношение.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Съдържание