Химическо чистене – кв. Дианабад, Фантастико

Media Clean отвори още едно ателие в гр. София – химическо чистене Дианабад. Заповядайте в новооткрития ни обект в кв. Дианабад бул. „Доктор Г. М. Димитров“ No 77, Студентски Комплекс, София.

Ателиетата на Media Clean са разположени в централни квартали на град София, за да услугите ни бъдат по-достъпни и удобни за вас.

Локация и работно време в химическо чистене кв. Дианабад

Услуги в химическо чистене Дианабад

В химическо чистене Дианабад можете да се възползвате от всички наши услуги с изключение на експресна поръчка тъй като разполагаме с приемен пункт.

Новото ни ателие в Дианабад
На удобна локация във Фантастико

Услуга „От врата до врата“

 Тази услуга е подходящо за вас, ако желаете да улесните натовареното си ежедневие. Само с едно позвъняване на телефон : 0885 269 869, ние ще вземем поръчката ви от дома или офиса и ще ви я върнем готова, до 72 часа. Вече можете да направите вашето запитване на място в химическо чистене Дианабад, или през нашата онлайн платформа за поръчки. Единственото, което трябва да направите е да попълните вашите данни, телефонен номер и адрес и ние ще свършим останалото. Доверете се на професионалистите в химическо чистене Дианабд, както и в останалите ни ателиета. Получавате безплатна доставка при поръчки над 100 лв. Ако сумата е под 100 лв. се начисляват 10 лева за доставка. 

Услуги за корпоративни клиенти

Благодарение на дългогодишния си опит, Media Clean комуникира с много корпоративни вериги. Заповядайте в химическо чистене Дианабад, за да ни кажете параметрите на вашето искане. Химическо чистене Дианабад, както и останалите ни локации, са място, където можете да зададете всички ваши въпроси. Можете да се обадите и на телефон 0885 269 869, за повече информация.

Сушене, гладене и опаковане на дрехи

В приемния пункт на химическо чистене Дианабад ще се погрижим и за най-деликатните дрехи във вашия гардероб. Редно е дрехи от по-нежни материи да се почистват чрез химическо чистене. Дианабад е мястото, където да оставите вашите дрехи и професионално обученият ни персонал ще се погрижи за тях, без да увреди техния размер, цвят, тъкан или материя. Недейте да рискувате да перете любимата си рокля в домашни условия. Доверете ни се да го направим професионално в химическо чистене Дианабад. 

Химическо чистене на дрехи

В химическо чистене Дианабд ще премахнем и най-упоритите петна от вашите дрехи, които не можете да заличите с обикновено пране у дома. Химикалите, които използваме са изцяло екологично насочени и спазват всички норми на европейските пазари. За нас е изключително важно да задоволяваме изцяло желанията на нашите клиенти показвайки  професионализъм и качество. Заповядайте в химическо чистене Дианабад, където ще почистим дрехи от дантела, вълна, коприна, както и вашата сватбена рокля.