Корпоративни клиенти

Media Clean е предпочитан бизнес партньор в сферата на услугите на химическо чистене. Веригата ателиета, която е без аналог, гарантира нужния капацитет и бързина при изпълнение на поръчките.

Безупречното качеството на услугите ни е резултат от опита ни повече от 20 години, последното поколение машини, с които сме оборудвали ателиетата си, както и от професионалните препарати, които влагаме. Всеки етап от процеса на третиране на материите в Media Clean е високоефективен и отговарящ на екологичните норми.

Компанията ни е представител на водещи производители на машини и консумативи за химическо чистене. Дългогодишните ни партньорски взаимоотношения и директния контакт с фабриките ни позволяват да формираме и предложим изключително конкуренти цени на пазара.

Предоставяме атрактивни условия за хотели, ресторанти, фризьорски салони, фитнес и спа центрове. Имаме опит и в почистване на работно облекло на вериги магазини, фабрики от хранителната индустрия, автосервизи, козметични центрове и други браншове от производство, търговия и услуги. В ателиетата за химическо чистене София център – Media Clean се грижим за сценични облекла на артисти – актьори и певци. Предоставяме услуга химическо чистене и на филмови продукции.

За повече информация или среща, ще се радваме за получим вашето запитване на: office@mediaclean.bg.