Машини и оборудване за химическо чистене

Media Clean има добри партньорски взаимоотношения повече от 20 години с едни от най-добрите компании в сферата на химическото чистене.

Представител сме на марката UNION – производителят на машини за химическо чистене и COCCHI – производител на гладачни и детешорни. Новото поколение машини, които предлагат тези две италиански компании, са високоефективни, екологосъобразни, отговарят на всички нови изисквания и на най-високите европейски стандарти.

Ателиетата ни Media Clean са изцяло оборудвани с машини от тези водещи компании, което ни гарантира перфектни резултати, без неприятни остатъчни миризми по тъканите и помещенията ни, както и оптимизирани разходи.

Ако имате нужда от нова, екологична и икономична машина за химическо чистене, не се колебайте да ни изпратите вашите изисквания на office@mediaclean.bg и ще ви предоставим най-добрата ни оферта. Ще получите от нас още организиране на транспорта, извършване на монтажа на машините и първоначално обучение за работа с оборудването.

Възползвайте се и от услугата ни – химическо чистене от врата до врата. Извършваме доставки до дома или офиса в рамките на 72 часа.