Следвайки последните тенденции и все по-натовареното ежедневие на клиентите ни, предлагаме услугата химическо чистене „от врата до врата”. С едно обаждане на телефон: 0885 270 261 правите своята заявка. Ние ще вземем дрехите ви от адрес и до 24 часа ще ги върнем чисти, изгладени и ухаещи приятно. Това няма да оскъпи услугите, които бихте получили в ателиетата ни Media Clean, но със сигурност ще ви спестим време и неудобството от носенето на прането на място.

Транспортната услуга при химическо почистване и пране за гр. София е БЕЗПЛАТНА за поръчки над 30,00 лв., а при заявки под тази сума, се начисляват 5,00 лв. за доставката.

Извършваме доставките във всички квартали на гр. София всеки работен ден от 09:00 до 19:00 ч., както и в събота от 09:00 до 17:00 ч.

Предимства на услугата ни химическо чистене „от врата до врата”:

  1. Спестяваме ви време от посещението до химическо чистене и носене на тежките дрехи.
  2. Дрехите ви ще бъдат почистени в ателиета Media Clean, които са оборудвани с най-модерните и екологосъобразни машини, а за професионалистите, работещи в тях, няма никаква тайна при грижата за всяка тъкан.
  3. При поръчка на химическо чистене и пране с взимане и връщане от и до адрес няма да се оскъпят услугите, които бихте получили в ателиетата ни.

Телефон за поръчки: 0885 270 261

Често задавани въпроси

За колко време ще извършим Вашата поръчката?

Отговор: След направена заявка, ние ще вземем дрехите Ви от адрес и в рамките на 24 часа, ще ги върнем чисти, изгладени и ухаещи приятно.

Кога заплащате услугата „от врата до врата“?

Отговор: Заплащането се извършва при получаване на поръчката, след извършване на съответната услуга.

Оскъпява ли се услугата?

Отговор: При поръчка на химическо чистене и пране с взимане и връщане от и до адрес, няма да се оскъпят услугите, които бихте получили в ателиетата ни. При поръчки под 30лв. , се начисляват 5лв. за доставка.

Как може да заплатите услугата „от врата до врата“?

Отговор: Услугата се заплаща само в брой, при получаване, след извършена услуга.