UNION – идеалната система за химическо чистене

Компанията UNION е основана през 1976 г. и винаги е била призната като марка еталон, по която се сравняват машините на всички други производители.

Лидерството на UNION е очевидно в областта на научните изследвания и разработването на нови продукти и процеси. В още по-силна степен е осезаемо и във фазата на висококачественото производство на машини. Всички функции на компанията се изпълняват от квалфицирани мениджъри и творчески индустриален екип, използвайки най-сложните съоръжения, което води до най-съвременния продукт.

Обширната и модерна фирмена инфраструктура на организацията UNION включва офиси за планиране, центрове за научноизследователска и развойна дейност, и производствен комплекс, оборудван с най-модерна технология, като автоматизирано оборудване за лазерно рязане и заваряване, щателен монтаж и тестова инсталация.

Ангажиментът на UNION за качеството и надеждността на продуктите на компанията се основава на независимата и самозадоволяваща се структура. Повече от 80% от компонентите, използвани при изграждането на машини UNION, са произведени в рамките на организацията UNION.

Всеки произведен компонент е тестван и сертифициран, за да гарантира най-високото качество на продуктите UNION. Днес машините за химическо чистене UNION могат да бъдат видени в над 120 страни по света, предлагани на пазара и поддържани от над 275 оторизирани дистрибутори.

Машините за химическо чистене UNION се създават с пълната ангажираност към крайния резултат, постоянно внимание към детайлите и по най-добрия възможен стандарт. С тях ще си гарантирате отлично качество, бързина и по-ниски разходи за поддръжка и експлоатация.

Заповядайте в химическо чистене Лозенец. Ателието е изцяло оборудвано с професионални машини и консумативи, което ви гарантира безупречно качество на услугите. Очакваме ви и на останалите локации в град София и град Банкя !

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Съдържание