Химическо чистене - гр. Перник, Фантастико

Химическо чистене Перник

С радост Ви съобщаваме, че Media Clean отвори още едно ателие на по-удобна локация за хората от гр. Перник.  – химическо чистене Перник.

Заповядайте в най-новия ни обект в гр. Перник, Фантастико, ул. „Юрий Гагарин“ 52. Химическо чистене Перник е единадесетата локация на Media Clean. Услугата ще бъде по-удобна за хората, които полагат грижа за гардероба си чрез химическо чистене. Перник е перфектната локация за хората, живеещи в града, до София. Химическо чистене Перник представлява приемен пункт, където можете да оставите вашите дрехи и те да бъдат почистени подобаващо.

В химическо чистене Перник, както и в останалите наши локации, ние Ви гарантираме, че ще получите първокачествени услуги на професионално ниво.

Химическо чистене Перник локация и работно време

Услуги в химическо чистене Перник

В химическо чистене Перник можете да се възползвате от всички наши услуги с изключение на експресна поръчка. Пункта не разполага с професионално оборудване и ще ни отнеме повече време, за да извършим услугите.

Услуга „От врата до врата“ в химическо чистене Перник – тази услуга е по-подходящо за вас, от останалите в химическо чистене Перник, в случай, че желаете да освободите натовареното си ежедневие. Само с едно позвъняване на телефон : 0885 269 869, ние ще вземем поръчката ви от дома или офиса и ще ви я върнем готова, почистена,  до 72 часа. Вече можете да направите вашето запитване и през нашия уебсайт. Единственото, което се иска от вас е да попълните вашите имена, телефонен номер и адрес и ние ще свършим останалото. Доверете се на професионалистите в химическо чистене Перник, както и в останалите ни ателиета. Получавате безплатна доставка при поръчки над 100 лв. Ако сумата е под 100 лв. се начисляват 10 лева за доставка.

Услуги за корпоративни клиенти – благодарение на дългогодишния си опит, Media Clean има изградени добри отношения с много корпоративни вериги. Заповядайте в химическо чистене Перник, за да ни запознаете с параметрите на вашето запитване.  Химическо чистене Перник, както и останалите наши локации, са място, където можете да зададете всички ваши въпроси. Можете да се обадите и на телефон 0885 269 869, за повече информация. Химическо чистене Перник, Младост 4, Лозенец, Овча Купел, Гео Милев, Драгалевци, Билла Черни Връх, Банкя и The Mall, извършват услуги за различни фирми, козметични центрове, хотели, фитнеси, салони за красота и прочие.  

Сушене, гладене и опаковане на дрехи в химическо чистене Перник ще се погрижим и за най-деликатните тъкани от вашия гардероб. Редно е дрехи от по-нежни материи да се почистват чрез химическо чистене. Перник е мястото, където да оставите вашите дрехи и те да бъдат третирани с подобаващо отношение. Професионално обученият ни персонал ще се погрижи за всичко, без да увреди размера, цвята, тъканта или материята. Недейте да рискувате да пускате в пералнята любимата ви рокля. Доверете ни се да го направим професионално в химическо чистене Перник.

Химическо чистене на дрехи – в химическо чистене Перник ще премахнем и най-упоритите петна от тъканите на вашите дрехи, които не можете да заличите с обикновено пране в домашни условия. Химикалите, които използваме са изцяло екологично насочени и спазват всички норми на европейските пазари. За нас е от особено значение изцяло да задоволим желанията на нашите клиенти показвайки  професионализъм и качество. Заповядайте в химическо чистене Перник, където ще почистим дрехите ви от вълна, дантела или коприна коприна, а защо не и сватбената ви рокля?

Химическо чистене на кожени изделия – в химическо чистене Перник предлагаме и третиране на дрехи от естествена или екологична кожа. Ще се погрижим за вашата рокля, пола, панталон или яке с нужното внимание. Екологичните ни препарати няма да увредят кожата на дрехата, напротив, ще я освежат допълнително.

Пране с екологични препарати – в химическо чистене Перник използваме екологични препарати. Това което откроява фирмата Media Clean от останалите на пазара е, че процеса на почистване е максимално екологично насочен и съобразен. Ако все още не сте опитали нашите услуги, заповядайте в новооткритото химическо чистене Перник, за да станете свидетели на една нова, по-добра технология в този бранш.

Химическо чистене Перник на перфектна локация
Ние ви гарантираме безупречно качество, според вашите нужди!

Химическо чистене Перник за перфектни дрехи

С времето, услугата „химическо чистене“ навлиза все повече в ежедневието на хората. Стандартите и тенденциите постепенно се подновяват. Химическо чистене Перник, както и другите локации на Media Clean са едни от малкото на пазара, които са екологично насочени. Ако в домашни условия сте привърженик на екологичното почистване и препарати, то химическо чистене Перник е вашето място. Ние, в Media Clean сме наясно колко са вредни тези химикали и, затова сме насочили своята дейност към спазването на екологичните норми спрямо Европейските стандарти. В химическо чистене Перник, третираме тъканите екологосъобразно и спазваме всички европейки изисквания. Доверете се на Media Clean за да преоткриете химическото чистене. Перник е новата ни локация, която е достъпна за всеки, който живее в района или шофира. В ателието ни можете да зададете всички въпроси, които имате или можете да посетите често задавани въпроси в нашия уебсайт, за да получите повече информация.

Химическо чистене Перник отстранява и най-упоритите петна

Всички сме се срещали с упорити петна, които не можем да премахнем от нашите дрехи.  По-добре не експериментирайте с домашни методи и интернет напътствия, а се доверете на химическо чистене Перник. В Медия Клийн не използваме вода, а безопасни и деликатни към тъканите химикали за премахване на петна, които са изцяло екологично съобрзени. Те се справят дори с най-мазните и престояли петна. В химическо чистене Перник ще намерите спасението за любимият ви пуловер, рокля или бяла тениска.  Заповядайте в химическо чистене Перник, където ще се погрижим за вашият гардероб. Ще изгладим перфектно вашите пердета, чаршафи и завивки. Позволете на химическо чистене Перник, както и на останалите ателиета на Медия Клийн да се превърнат в новият помощник във вашето натоварено ежедневие!

Дезинфекция в химическо чистене Перник

В химическо чистене Перник ще се погрижим вашите дрехи да са не само чисти и меки на допир, но и да са перфектно дезинфекцирани. При сушенето на дрехите, те минават чрез многопластова суха топлина, която ги дезинфекцира и убива всички микроби по тъканите. След третирането в химическо чистене Перник, ще можете да сте сигурни, че всичко в гардероба ви е почистено и напълно дезинфекцирано.